TOP

Brussels Card

Rédaction BrusselsLife.be.

09 Feb 2011, 05:02 Last Updated: 26 Oct 2016, 09:10

Dat zal het belang van de Brusselse graag hun stad zien tijdens hun vakantie, en toeristen een bezoek aan onze stad. De BrusselsCard geeft gratis en onbeperkte toegang voor 24u, 48u of 72 uur voor de STIB en in 30 musea in Brussel, evenals aantrekkelijke kortingen in andere culturele instellingen, winkels of horeca.

De BrusselsCard is de ideale manier om Brussel te ontdekken, zonder zorgen te maken over de rest!

Gratis Musea

Alle grote musea worden getoond! Voorbeelden? Vrij om te Autoworld, de Muziekinstrumentenmuseum , op BELvue, op de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, op het Museum voor Natuurwetenschappen, op de Hallepoort, in Wiels...

Reducties in Atomium , in de "Hop on Hop off" bussen, in Koninklijke Muntschouwburg, Mini-Europe en Océade.

Gratis openbaar vervoer

Dankzij de Brussels Card kan je gratis rondreizen in Brussel. Alle bussen, trams en metro’s van de MIVB zijn inbegrepen.

Kortingen in restaurants en cafés

Met de Brussels Card krijgt u ook aanbiedingen bij modeontwerpers, winkels, cafés en restaurants van de stad. Bijvoorbeeld, in het BiertempelA La Mort Subite, Chez Leon, aan Roy d'Espagne... 

Zorgeloos

Wat zal het daar kost je? 24 euro voor de kaart 24 uur, 34 euro voor de 48 uur en 40 euro voor de 72 uur.

Verkrijgbaar bij de VVV kantoren (Grand-Place Marche aux Herbes, Mont des Arts, Midi Station), in vijf musea (Autoworld, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, Museum voor Natuurwetenschappen, het Museum van Muziekinstrumenten en in de Centre belge de la Bande dessinée ) en via Brussels Card website.

Er is geen speciale formule voor families of kinderen, aangezien kinderen sowieso meestal een korting krijgen in musea en bij attracties.

Culturele Plaatsen Musea