Brussels Card

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 08 feb. 2011, 00:00 (Bijwerken: 11 mrt. 2022, 10:11)
Brussels Card
Dat zal het belang van de Brusselse graag hun stad zien tijdens hun vakantie, en toeristen een bezoek aan onze stad. De BrusselsCard geeft gratis en onbeperkte toegang voor 24u, 48u of 72 uur voor de STIB en in 30 musea in Brussel.

De BrusselsCard is de ideale manier om Brussel te ontdekken, zonder zorgen te maken over de rest!

Gratis Musea

Alle grote musea worden getoond! Voorbeelden? Vrij om te Autoworld, de Muziekinstrumentenmuseum , op BELvue, op de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, op het Museum voor Natuurwetenschappen, op de Hallepoort, in Wiels...

Reducties in Atomium , in de "Hop on Hop off" bussen, in Koninklijke Muntschouwburg, Mini-Europe en Océade.

Gratis openbaar vervoer

Dankzij de Brussels Card kan je gratis rondreizen in Brussel. Alle bussen, trams en metro’s van de MIVB zijn inbegrepen.

Kortingen in restaurants en cafés

Met de Brussels Card krijgt u ook aanbiedingen bij modeontwerpers, winkels, cafés en restaurants van de stad. Bijvoorbeeld, in het BiertempelA La Mort Subite, Chez Leon, aan Roy d'Espagne... 

Zorgeloos

Wat zal het daar kost je? 24 euro voor de kaart 24 uur, 34 euro voor de 48 uur en 40 euro voor de 72 uur.

Verkrijgbaar bij de VVV kantoren (Grand-Place Marche aux Herbes, Mont des Arts, Midi Station), in vijf musea (Autoworld, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, Museum voor Natuurwetenschappen, het Museum van Muziekinstrumenten en in de Centre belge de la Bande dessinée ) en via Brussels Card website.

Er is geen speciale formule voor families of kinderen, aangezien kinderen sowieso meestal een korting krijgen in musea en bij attracties.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]