Een verpersoonlijkt juweel: het is mogelijk

Geschreven door BrusselsLife Team - 28 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Een verpersoonlijkt juweel: het is mogelijk
In de wereld van de juwelen, zijn er niet alleen de grote merken uit Parijs die het goed doen. Ook de ontwerpers uit België hebben een zeer goede naam. Stilletjes aan beginnen ze namelijk een belangrijke plaats in te nemen in het, soms meedogenloze, universum van de juwelen. De voordelen hier zijn: een verpersoonlijkte ontvangst, tijd om naar u te luisteren, een creatie op maat van het juweel van uw dromen en een lagere prijs vermits er geen tussenpersonen zijn.

Of u nu de ring van uw dromen wil vinden, of u wil een origineel geschenk aan iemand geven, of u wil gewoonweg iets speciaals, een juweel op maat is een fantastisch idee. Dikwijls ontvangen juweelontwerpers hun klanten in hun atelier en stellen hen dan enkele modellen voor die ze in het verleden reeds maakten. Maar u kan ook een tekening meebrengen van hoe u het juweel ziet, evenals een budget, dan kan er overlegd worden en de ontwerper toont u wat er mogelijk is. Op het einde van de rit is de klant zo goed als zeker dat hij een beetje van zichzelf kan terugvinden in het juweel en wat bezit er meer charme dan iets te kunnen schenken aan zijn geliefde waar ook een stukje van jezelf in verweven zit...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]