Een avond per maand geen mannen bij Kinepolis

Geschreven door BrusselsLife Team - 01 mrt. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 jul. 2017, 09:06)
Een avond per maand geen mannen bij Kinepolis
De Ladies' nights zijn heel populair. Het concept is eenvoudig: breng enkele honderden jonge vrouwen bijeen op één plaats voor een gezellig "girls only" avondje.

Een fantastisch idee, toepasbaar bij vanalles en nog wat. Kinepolis voelde dat dit concept potentieel heeft en is op de kar gesprongen. Nu organiseert het elke eerste dinsdag van de maand (Imagibraine Braine-l'Alleud) en elke eerste woensdag van de maand (Kinepolis Luik en Brussel) een exclusieve avond voor de dames: « Ladies @ the Movies ». Geen man te bespeuren. Er zijn verschillende workshops die aan de verlangens van vrouwen voldoen, een bar en hapjes, zonder de avant-première te vergeten, de tombola en tal van geschenken. Dames zijn er gek van. Onder vrienden, zussen, moeder-dochter(s),… ze laten zich verwennen, testen nieuwe producten en praten tot in de vroege uurtjes. Mannen zouden het toch niet verdragen…

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]