¡New Amigos!

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 okt. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
¡New Amigos!
Gezelschapsspel, in België beschikbaar in 8 tweetalige versies (Frans-Engels, Frans-Spaans, Frans-Italiaans, Frans-Duits, Nederlands-Frans, Nederlands-Engels, Nederlands-Spaans, Nederlands-Italiaans).

¡New Amigos! - Het tweetalige gezelschapsspel voor iedereen!

1 tot 4 spelers, van 8 tot 98 jaar

Het spel bevat een spelbord, vier pionnen, een dobbelsteen, 420 taalkaarten, 105 kaarten "quiz" en "rollenspel", de spelregels en een mini-atlas.

Elk op zijn niveau

Elke speler kiest een van de drie moeilijkheidsgraden: beginner, gevorderd of expert. Iedereen heeft, ongeacht de moeilijkheidsgraad, evenveel kans om te winnen. Spelers van het beginnersniveau kennen na afloop ongeveer 300 basiswoorden en -uitdrukkingen. De expert beschikt over een woordenschat van 1800 woorden, kan zinnen in het verleden, heden en de toekomst maken en heeft een basiskennis van de geografie en de cultuur van alle landen waar de vreemde taal wordt gesproken. De uitspraak van de vreemde woorden is fonetisch weergegeven met het traditionele alfabet.

Iedereen speelt

U kan ¡New Amigos! in familieverband of met vrienden spelen, met Nederlands- en anderstaligen. Het tweetalige spel kan ook gespeeld worden door spelers met een andere moedertaal.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]