TOP

¡New Amigos!

BrusselsLife Team.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 13 Dec 2012, 07:12

Gezelschapsspel, in België beschikbaar in 8 tweetalige versies (Frans-Engels, Frans-Spaans, Frans-Italiaans, Frans-Duits, Nederlands-Frans, Nederlands-Engels, Nederlands-Spaans, Nederlands-Italiaans).

¡New Amigos! - Het tweetalige gezelschapsspel voor iedereen!

1 tot 4 spelers, van 8 tot 98 jaar

Het spel bevat een spelbord, vier pionnen, een dobbelsteen, 420 taalkaarten, 105 kaarten "quiz" en "rollenspel", de spelregels en een mini-atlas.

Elk op zijn niveau

Elke speler kiest een van de drie moeilijkheidsgraden: beginner, gevorderd of expert. Iedereen heeft, ongeacht de moeilijkheidsgraad, evenveel kans om te winnen. Spelers van het beginnersniveau kennen na afloop ongeveer 300 basiswoorden en -uitdrukkingen. De expert beschikt over een woordenschat van 1800 woorden, kan zinnen in het verleden, heden en de toekomst maken en heeft een basiskennis van de geografie en de cultuur van alle landen waar de vreemde taal wordt gesproken. De uitspraak van de vreemde woorden is fonetisch weergegeven met het traditionele alfabet.

Iedereen speelt

U kan ¡New Amigos! in familieverband of met vrienden spelen, met Nederlands- en anderstaligen. Het tweetalige spel kan ook gespeeld worden door spelers met een andere moedertaal.
Sportactiviteiten