Baronian Xippas

Baronian Xippas

Baronian Xippas

2 Rue Isidore Verheyden 1050

Albert Baronian opende zijn eerste galerie in 1973 en genoot meteen internationaal succes dankzij de presentatie van de Arte Povera kunstenaars Alighiero e Boetti, Mario Merz, Giulio Paolini and Gilberto Zorio. Later, als voorzitter van de Vereniging van Galleries, kwam de Brusselse Kunstbeurs onder zijn leiding op een meer internationaal niveau. Hij ziet de verantwoordelijkheid van de galerie als drieledig : het werken op lange termijn voor de ontwikkeling van de carrière van elke kunstenaar en het functioneren als contactpersoon voor internationale galeries en musea, evenals het plaatsen van de werken in collecties ; de aanleg van een historisch archief voor elke kunstenaar ; en het optreden als een toegankelijke openbare ruimte waarin de tentoonstellingen uitgroeien tot een voorbeeldig gebaar van de kracht van de subjectiviteit naar het grote publiek. Het programma is gewijd aan hedendaagse kunst, belangrijke artistieke bewegingen en kunstenaars die de afgelopen veertig jaar hebben gedefinieerd.
  • +32 2 512 92 95

  • Bezoek de website

  • Stuur het bericht

  • routebeschrijving

    Rue Isidore Verheyden , 2 - 1050 Ixelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]