TOP
Advertisement
Aquastelle

Aquastelle Een geprivatiseerd klein paradijs voor een wellnessvakantie

Website contact  Send message
Droom je ervan even te ontsnappen aan de invloed van de tijd? Aquastelle is er voor jou! Kom eens langs bij deze privésauna in Brussel, vlak bij IKEA Anderlecht, om te ontsnappen midden in een heel andere wereld.

Aquastelle biedt, dankzij zijn gepersonaliseerde service, uitzonderlijk comfort en luxueus kader, een buitengewoon moment van ontspanning.

Aquastelle, een à la carte privésauna vlak bij IKEA Anderlecht

Bij Aquastelle horen tijd en ruimte jou toe. Voor een romantisch moment, een vrijgezellenavond, een feestje met vrienden, een speciale gebeurtenis of gewoon om even te ontspannen… deze privéruimte kan een antwoord bieden op al je eisen en verlangens. Verwarmd privézwembad van 10m (ongeveer 32°), hamman, jacuzzi, een privésauna, sfeermuziek, kaarsen… Stap Aquastelle binnen voor een onvergetelijk moment.

Je kunt er ook beschikken over een chromotherapie douche om je lichaam te versterken met jets met koud water. Zonder te vergeten dat elke lichaamsverzorging en andere massages verzorgd worden door een gecertificeerde estheticienne.

Aquastelle beschikt over een traiteurservice voor de kleine honger: Chinees, Italiaans, Grieks, Japans, halal, heerlijke smaken op eenvoudige reservatie. Verder zijn er à volonté dranken zonder alcohol.

Deze ruimte is 7 dagen op 7 beschikbaar en hygiëne en netheid staan hier centraal. In 2013 wil Aquastelle meer dan ooit een beantwoorden aan je verwachtingen en biedt het ook een limousineservice aan.

Voor twee uren of meer, kom genieten van een moment met twee of meer weg van alle blikken en in alle discretie.