TOP
Arcadi Café

Arcadi Café Arcadi Café, het paradijs van zoute quiches

Website contact  Send message
Arcadi Café verwelkomt u in een typisch Brusselse setting, en biedt u quiches, Belgische specialiteiten en zoete taarten.

Taart, de specialiteit van Arcadi Café

Het achter de Koninginnegalerij en de Sint-Hubertusgalerijen gelegen Arcadi Café is de ideale plek om samen met vrienden wat te drinken en te eten. De zeer uitgebreide menukaart biedt typisch Belgische producten, zoals mosselen en stoofvlees, evenals lasagne, salades en pannenkoeken.

In de brede vitrine van Arcadi Café kan men zoete taarten van de dag bewonderen, waarvan het water u bij het zien ervan al in de mond loopt... Taart met frambozen, met citroenmeringue, met verse vruchten of met chocolade, die geweldig smaken bij een in Brussel geroosterde en in de beste lunchrooms van de hoofdstad geserveerde Café Corica.

Waar de zoete taarten het gehemelte van de Brusselaren strelen als ontbijt of als tussendoortje, zijn het vooral de grote stukken groententaart en allerlei soorten quiches die men zo waardeert bij Arcadi Café. Traditionele recepten die al 30 jaar in ere gehouden worden, en waar Arcadi Café zijn succes aan dankt.

Een bonte, uit heel de wereld afkomstige versiering

Arcadi Café staat ook voor een heel speciale ambiance. Als u de muren met oude ansichtkaarten en de uit alle windstreken afkomstige bankbiljetten bekijkt, reist u de hele wereld over. Geweldig ook, die bonte lijsten aan de muur, die goed passen bij de verscheidene schatten verbergende metalen blikken.

De ronde tafeltjes geven de plek iets warms en schilderachtigs... en vergemakkelijken de gesprekken met bezoekers van dit authentieke, puur Brusselse plekje. Met mooi weer staan, aan de straatkant en aan de galeriekant, tafels zij aan zij op het terras. Arcadi Café beschikt boven ook over een mooie zaal voor banketten en verjaardagen, voor tot 30 personen.