A map of the free wifi areas of Brussels city

Geschreven door BrusselsLife Team - 02 nov. 2011, 00:00 (Bijwerken: 20 aug. 2013, 13:25)
A map of the free wifi areas of Brussels city
Het Informaticadienst van de Stad Brussel heeft een kaart gepubliceerd met daarop de gratis toegankelijke Wi-Fi-zones op haar grondgebied. Zo kan het publiek gemakkelijk de internetpunten van het netwerk Urbizone lokaliseren evenals die van winkels, stations, hotels, bars, restaurants, cafés, ... in 1000 Brussel.

In de toekomst zal gratis surfen in Brussel Hoofdstad gemakkelijker zijn voor ons allen.

Een leuk nieuwtje voor de inwoners, toeristen en geeks! Intussen hebben bij bepaalde zaken enkel de klanten toegang tot de hotspots en in bepaalde gevallen krijgt u er een login en paswoord. Het netwerk Urbizone anderzijds is vrij toegankelijk en gratis. U kunt dus van op uw smartphones, grafische tabletten en laptops bijna overal in het centrum gratis een verbinding maken!

U kunt de kaart raadplegen op

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]