Apéros Vintage @ Bar du Matin

Geschreven door BrusselsLife Team - 19 sep. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Apéros Vintage @ Bar du Matin
Na Parijs en Montreal, investeren Apéros Vintage Bordeaux in de trendy bars van Brussel. Deze sympathieke afterworkbars zijn perfect om de Bordeaux wijnen op een nieuwe manier te ontdekken, in een vintage sfeer met live rock op de achtergrond.

Volgende afspraak

De volgende afspraak is gepland op woensdag 26 oktober van 18u tot 21u in Bar du Matin.

Het principe

Elke woensdagavond verwelkomt een andere bar u voor een verbluffend aperitief. U ontdekt er een onuitgegeven selectie van Bordeaux wijnen in alle kleuren tegen ontdekkingsprijzen (3 tot 5 euro per glas). De wijnen maken deel uit van de Sélection Bordeaux Coups de Coeur 2011. En om te deel uit te maken van deze ontspannen sfeer, zijn ambassadeurs van de wijngaarden van Bordeaux aanwezig om te helpen de Bordeaux wijnen te (her)ontdekken: toegankelijk, vriendelijk en divers! De wijnmakers zijn er ook om u alle geheimen van hun wijnen te onthullen! Het thema is 'Vintage', zowel voor het decor als voor de animatie en de keuze van de bands die spelen tijdens de avonduren.

Toegankelijkheid, gezelligheid en diversiteit

De keuze van de wijnen en de tarieven weerspiegelen de toegankelijkheid van Bordeaux wijnen die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. De ontspannen sfeer van een aperitief past er perfect bij en helpt om de diversiteit van de Bordeaux wijnen te onthullen door de verschillende kleuren en typische eigenschappen (rood, wit droog of zoet, rosé, sprankelend).

Op het programma

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]