Arno @ Ancienne Belgique

Geschreven door BrusselsLife Team - 05 dec. 2006, 00:00 (Bijwerken: 20 dec. 2012, 14:46)
Arno @ Ancienne Belgique
Arno heeft een nieuwe cd klaar. 'Future Vintage' is de titel. En u zult die lusten. Arno gaat ook terug op tournee. Met start op woensdag 19 december 2012 in de AB.

Daar hoort altijd een wervende tekst bij. Arno krijgt die zelfs vooraf te lezen en zegt dan 'wie schrijft er toch al die dingen?' En vooral ook: 'komdeistekilusternnomeploate.' Jawel: 'kom eerst eens thuis naar mijn cd luisteren.' Zoiets. Voor je nog iets schrijft. En dus kunnen we nu rondbazuinen: 'u zult Future Vintage lusten!' Een productie van John Parish en in het Engels rijmt dat nogal op lavish: weelderig, kaleidoscopisch, continu vindingrijk en vaak surrealistisch ook, één pak strakke, avontuurlijke rock en dan ineens toch weer een eerlijke ballade of een burleske passage. Future Vintage is Arno Grand Cru. Er staan nieuwe klassiekers op. En van die meezingers. En in ieder nummer gebeurt voortdurend van alles: muzikaal en tekstueel zo gedetailleerd en geïnspireerd! En origineel! Zeker geen bleke lokale versie van een succesformule. Au contraire: Arno is zijn eigen norm. En op Future Vintage extreem in form. Ook benieuwd wie Arno en Serge deze keer meebrengen? We verwachten alvast nog in zijn groep: Mirko Banovic aan de bas, Filip Wauters aan de gitaar en Karen Willems aan de drums. En dan nog wat meer surprises? De cd is er tegen september bij Naïve en Pias. Een eerste videoclip van zodra hij klaar is. En de foto is vintage Danny Willems aan de camera.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]