Axelle Red @ Cirque Royal

Geschreven door BrusselsLife Team - 08 feb. 2011, 00:00 (Bijwerken: 30 jan. 2013, 16:28)
Axelle Red @ Cirque Royal
Dat is in een kerk-studio in de U.S. campagne slechts een paar mijl van Woodstock dat de kunstenaar heeft de winter van 2010 zijn om 12 nieuwe zingen op te slaan. Het decor geplant, met de directeur, Mark Plati, en die paar muzikanten (Stu Kimball, Jerry Marotta, Gerry Leonard ...) de kunstenaar begeleid naar de studio om te beseffen dat dit nieuwe album brengt ons in de muzikale wortels van Axelle Red: Een mix van soul, folk en country die we Americana noemen.

Via haar nieuwe originele liedjes, Axelle Red onthult ook een aantal samenwerkingen met enkele van de mooiste veren huidige Franse muziekscene. Het resultaat is een collectie van 12 originele songs gecomponeerd door Axelle Red, waarvan de teksten werden geschreven door Christophe Miossec, Florent Marchand, Gerard Manset, Ben en Mazué en natuurlijk Axelle zelf. "Een hart als het mijne" hoogtepunten twee duetten met Christophe Miossec en Stephan Eicher. 27 mei voor een enkele datum, Axelle Red is voor het eerst op het podium in het Koninklijk Circus in om zijn briljante nieuwe album te presenteren!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]