Belleruche @ Vk Brussels

Geschreven door BrusselsLife Team - 10 mei 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Belleruche @ Vk Brussels
Belleruche Het klinkt trip hop/new jazz, de mixen komen over de vloeren en hun muziek is een doeltreffende fusie die zin geeft om te bewegen !

Met z'n drieën stromen ze over van energie, op scène, voor veel luister- en kijkplezier ! Met drie albums en enkele singles die hun beroemdheid vastgesteld hebben, hun sound grijpt u bij de oren, en verovert je hart. Hun concerten bestaan uit sound, licht, gemengd met hard werk om u te doen bewegen. Belleruche is eerst en vooral een vrouwelijke stem : een stem die emoties in de muziek weet vast te leggen. Soul, groovy, jazzy en electro : gevoelens en creativiteit en in de muziek leggen... Belleruche in een prachtige zaal is het luisteren waard : Op 9 juni 2012 spelen ze in de VK. De VK is eerst en vooral een zaal met eclectische ambiance, een aanrader voor schatten als deze. The Castles wordt support act. Eerst en vooral een stem, en sommige riffs dat je nooit kan vergeten eens je ze gehoord hebt. De Vaartkapoen, beter bekend als Vk* is een bijzonder sympathieke concertenzaal voor enthousiaste gasten ! Dit wil dus zeggen : enkel goed muziek wordt daar aanvaard ! Het te verwachten concert van 9 juni wordt onvergeetbaar. Een klank om te horen, een concert te beleven !

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]