Bike Brussel Bike Brussels komt naar Tour & Taxis op 25, 26 en 27 maart.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 17 mrt. 2022, 00:00 (Bijwerken: 17 mrt. 2022, 11:54)
Bike Brussels komt naar Tour & Taxis op 25, 26 en 27 maart.
Dit artikel herinnert eraan dat over een week de tentoonstelling Bike Brussels wordt gehouden in het Maritiem Station in Tour et Taxis.

Leg uit dat het artikel een herinnering is aan het feit dat het evenement over een week zal plaatsvinden.

Tijdens dit evenement kunt u drie dagen sporten en plezier maken, want fietsen is een van de meest complete sporten voor uw lichaam. Bovendien is dit evenement zelfs voor mensen die geen fan zijn van deze discipline, want er zullen ter plaatse workshops worden gegeven die u van deze praktijk zullen doen houden, dat kunnen we u met een gerust hart verzekeren.

 

 

Ontdekken, uitproberen en adviseren - de sleutelwoorden van het evenement


Zoals reeds uitgelegd in een vorig artikel, concentreert de Bike Brussels beurs haar communicatie op 3 sleutelwoorden die haar het best omschrijven: ontdekken, uitproberen en adviseren. Inderdaad, u zult er allerlei activiteiten en workshops ontdekken met milieuvriendelijke vervoermiddelen om onze mooie planeet te beschermen. U krijgt ook de kans om tijdens dit evenement veel dingen uit te proberen. Ten slotte worden de stands en workshops bemand door professionals die u met al uw vragen kunnen bijstaan. Bezoekers worden door Bike Brussels op de best mogelijke manier behandeld, omdat u voor hen heel belangrijk bent. 

 

 

Waarom zou je komen ? 


Kom en ontdek alle fietsen (stadsfietsen, e-bikes, kinderfietsen, vouwfietsen, bakfietsen, ...) maar ook het materiaal, de diensten en het advies dat ter plaatse zal zijn. Veelzijdigheid is dus de meester van de show, zoals u kunt zien. Er zijn niet alleen fietsen, er zijn allerlei tweewielers om uw pleziertjes te variëren. Kom al deze actieve mobiliteitsproducten uitproberen op 3 testbanen, voor een 100% authentieke ervaring. Kom advies inwinnen bij de Brusselse fietsverenigingen die voor u klaarstaan. En tot slot, kom en droom over de volgende fietstochten die u deze zomer plant. Tijdens Bike Brussels wordt alles in het werk gesteld om u te vermaken met activiteiten voor jong en oud, zoals: ontdekkingstochten, reparatieworkshops, tentoonstellingen, spelletjes en optredens. Je zult een geweldige tijd hebben met je familie.

 

 

Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op: www.bike-brussels.be.

 

 

Nog een week geduld, u zult niet teleurgesteld zijn, u zult na deze show niet meer zonder fiets kunnen, het is zo praktisch en nuttig.

 

 

Veel plezier ! 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]