Black Box Revelation @ AB

Geschreven door BrusselsLife Team - 24 mei 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Black Box Revelation @ AB
2011 kan wel eens een cruciaal jaar worden voor ons favoriete Brusselse rock 'n roll duo Black Box Revelation.

Zo verschijnt deze week hun kersverse single 'Rattle My Heart' , zeg maar: de voorloper van BBR's derde album 'My Perception' dat in oktober verschijnt. Daarnaast trekt de band ook naar de overkant van de Atlantische Oceaan om er een reeks concerten te geven en hun ambitieuze Amerikaanse plannen op gang te trekken. Niet zo verwonderlijk, want 'My Perception' werd namelijk opgenomen in Hollywood bij songschrijver, gitaarvirtuoos en producer Alain Johannes, bekend van o.a. Queens Of The Stone Age, Them Crooked Vultures, Mark Lanegan, Soundgarden, ... Niet toevallig favorieten van zanger/gitarist Jan Paternoster en drummer Dries Van Dijck. Deze zomer staat dan ook in het teken van véél touren in de US. Helemaal warm gedraaid, speelt de band dit najaar ook te AB. En dat op 3 november. Wees er op tijd bij, want hun vorige AB-passage was niet alleen muzikaal een bom, maar ook verkoopsgewijs liep het storm.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]