BOA Karaoke Room: de eerste Japanse karaoke komt aan in Brussel

Geschreven door Donatienne de Vleeschauwer - 10 okt. 2018, 16:52 (Bijwerken: 16 nov. 2018, 15:48)
BOA Karaoke Room: de eerste Japanse karaoke komt aan in Brussel
Houd je van zingen onder de douche, maar ben je geen fan van zingen voor een groot publiek? BOA Karaoke Room in Brussel is jouw oplossing!

Japanse karaoke eindelijk in Brussel

Karaoke is een integraal onderdeel van de Japanse cultuur, maar de Japanners zelf, niet zingen in de late avond op een menigte van vreemden ... Nee, het is een kunst en wordt geoefend met vrienden, familie of collega's uit het zicht.

Japanse karaoke wordt geoefend in privékamers en uw drankbestellingen worden rechtstreeks naar u gebracht, u moet nog meer de microfoon loslaten! Dit soort intieme karaoke waarbij je geen schande hebt om je voor je vrienden naar Celine Dion te brengen, is eindelijk in Brussel gearriveerd en dat is te goed.
 

BOA Karaoke Room

Deze nieuwe karaoke heeft zich gevestigd aan de Rue du Marché au Charbon 112 en biedt u niet minder dan zes kamers. De capaciteit van de kamers varieert van 6 tot 20 personen, maar u kunt deze huren als u slechts twee personen bent. Dankzij deze geweldige capaciteit is BOA Karaoke Room een ​​geweldig uitje om te doen voor een verjaardag, een teambuilding, een EVG / EVJF of gewoon een goede avond met vrienden.

BOA Karaoke Room verwelkomt ook de jongste als ze worden begeleid door een ouder. Zie voor jezelf dat de jongste al zaterdagnacht koorts hebben:

De huur duurt 2 uur en je kunt bijna 28.000 titels zingen! Met al deze liedjes riskeer je een grote dorst te hebben en BOA Karaoke heeft je daar op dit punt niet vergeten. Het team biedt u een zeer mooi menu van high-end cocktails (tussen 8 € en 11 €) maar ook bieren, wijn, frisdranken, ...  

De prijs van een karaoke-zaal is afhankelijk van het aantal aanwezige zangers en begint vanaf 60 €. Dus je wist niet wat je dit weekend moest doen? Waarom niet genieten van deze Japanse cultuur? Je kunt je kamer boeken op de BOA Karaoke Room-website en is geopend van maandag tot donderdag van 18.00 uur tot 00.30 uur, vrijdag tot 2.30 uur 's morgens en zaterdag van 13.00 uur tot 2.30 uur.

Foto credit: Boa Karaoke Room
 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]