Bongo

Geschreven door BrusselsLife Team - 02 apr. 2001, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Bongo
Wens je een origineel cadeau aan iemand of jezelf te schenken, denk dan aan Bongo. Deze unieke cadeaubonnen bezorgen je unieke ervaringen. Ze toveren je geschenken om in echte uitstapjes. Er zijn meer dan 50 verschillende Bongo's!

Voor elke gelegenheid is er een Bongo

Wil je mama op Moederdag zoals het hoort met een Bongo Supermama in de watten leggen? Of heb je een andere gelegenheid te vieren zoals Secretaressedag, een verjaardag, Kerstmis,...? Wat ook de gelegenheid is, wanneer Bongo van de partij is, is iedereen blij! In het uitgebreide gamma vind je namelijk ideetjes genoeg om de mensen rondom je gelukkig te maken, van een Bongo Relax, over een Bongo Romantisch Weekend tot een Bongo Sterrenrestaurants.

Brussel als je broekzak kennen

Brussel op een originele manier ontdekken? Dat doe je met een Brussels by Bongo. In dit doosje vind je alles wat je nodig hebt om de hoofdstad beter te leren kennen: een stadplattegrond, een code voor een online-app en een waardebon die je tijdens je ontdekkingstocht kunt gebruiken. Brussel zal geen geheimen meer voor je hebben, want je krijgt ook een boekje met handige tips en leuke weetjes. Dankzij de online-app stippel je vooraf een route uit langs alles wat je wil bezoeken en bezichtigen. Ontdek ook andere Belgische steden met Cities by Bongo: Anvers, Liège, Bruges ou Gand.

Bongo verovert de hoofdstad

Met hun persoonlijke aanpak maken de medewerkers in deBongo-shops je wegwijs door het hele Bongo-gamma. Zo vind je op één, twee, drie het cadeau waarmee je echt plezier zult doen. Bovendien geniet je er ook van de vele voordelen die aan de Bongo-klantenkaart verbonden zijn. Om een Bongo Shop te vinden, hoef je niet heel Brussel te doorkruisen, want je vindt er één in City 2 (Nieuwstraat), in het Woluwe Shopping Center (Sint-Lambrechtsstraat) en het Westland Shopping Center in Anderlecht.

Over Bongo

Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in de Benelux. Het bedrijf behoort tot de groep Smart & Co, actief in twintig landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan vijfhonderd medewerkers, waarvan er 65 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. Het volledige gamma bestaat momenteel uit een zestigtal verschillende Bongo's, met elk jaar nieuwe thema's en belevenissen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]