BookaLokal in Brussel

Geschreven door Robin de Wouters - 06 okt. 2014, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:33)
BookaLokal in Brussel
Wist je dat er een nieuwe manier is om van een etentje te genieten? Brussel ontvangt dagelijks een groot aantal bezoekers en nieuwe expats. Bookalokal biedt deze mensen de mogelijkheid om de stad beter te leren kennen met een hapje of een drankje, in een spontane en gezellige omgeving.

Je kan Bookalokal zien als een alternatief voor een restaurant, met een ruim aanbod om in groep bij mensen thuis te eten. Met Bookalokal was het nog nooit zo eenvoudig om een unieke lokale maaltijd te vinden.

De typische Bookalokal deelnemer gaat van een reiziger op doorreis tot een expat met een passie voor eten. De Bookalokal gastheer of –vrouw is iemand met een liefde voor koken, maar kan ook een gepassioneerde chef-kok zijn die graag experimenteert met verschillende recepten.

Volgende evenementen

Oorsprong

Bookalokal startte in Brussel in 2012 en heeft sindsdien een netwerk in 40 landen uitgebouwd! Surf snel naar hun website om ons Brussels aanbod te ontdekken, en beleef zelf de nieuwe manier om te tafelen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]