TOP

Broadway School leidt je naar de musical!

Baudouin Van Humbeeck.

27 May 2016, 11:05 Last Updated: 26 Apr 2018, 14:04

Een middelbare school van muzikale komedie is geïnstalleerd in Ukkel. Het biedt een complete training gedurende drie jaar!

Broadway School leidt je naar de musical!
Broadway School leidt je naar de musical!

Kent u West Side Story en Cats uit het hoofd? Droom je ervan een komiek te zijn en je naam te zien op Broadway? Waarom niet deelnemen aan de Uccle Music High School, gelegen in de wijk Saint-Job.
 

Van Londen tot Brussel
Alexandre Diaconu is van Anglo-Roemeense afkomst. Degene die vandaag de directeur is van de Broadway School, heeft de scène altijd al gekend. Opgegroeid in Londen, studeerde hij af aan het conservatorium van Boekarest (muziek- en theateropties) voordat hij promoveerde in een muzikale komedie.
 

Auteur van verschillende shows - met name in Parijs - het idee om zijn eigen school te creëren tijdens de auditie. Hij merkt op dat kandidaten niet altijd de ervaring en achtergrond hebben die nodig zijn om te slagen in deze castings. Hij besluit hen te helpen ...
 

Cursussen
De training vindt plaats in drie jaar, inclusief twee verplichte jaren (het derde jaar is optioneel). De lessen vinden overdag plaats (van 9.00 uur tot 16.00 uur). Momenteel bereiden 15 studenten zich voor om hun eerste jaar af te maken. Ze zijn tussen de 20 en 30 jaar oud.
 

Van theorie ...
Geschiedenis van de musical sinds de jaren 30, solfège-cursus, orkestratie ... De cursus omvat uiteraard theoretische cursussen. Studenten analyseren ook grote musicals om de minste subtiliteiten te kennen.
 

... om te oefenen!
Zodra de bases zijn verworven, plaats je om te oefenen! De workshops volgen elkaar. Op het programma: theater, zang, moderne en klassieke dans, flappers ... Er zijn ook elk jaar twee reizen gepland, in Londen en Parijs, om live musicals bij te wonen.
 

Leer met BJ Scott
Sinds 2016 is zanger BJ Scott lid geworden van het docententeam. De beroemde coach van The Voice deelt zijn ervaring met studenten gedurende het academiejaar.
 

De prijs
Want ja, er moet over worden gesproken ... Het schoolgeld is nog steeds 3.500 euro per studiejaar.
 

Inscripties
Om lid te worden van Broadway School, moet je het vakje "Audition" doorlopen. Aarzel niet om een ​​e-mail te sturen naar [email protected] voor meer informatie.

Studeren & Leren