TOP

Brussel Greeters

Frédéric Solvel.

26 May 2011, 05:05 Last Updated: 18 May 2015, 12:05

Brussel geboren of geadopteerd, je gepassioneerd bent over uw stad en het ontmoeten van nieuwe mensen? De woorden huis, uitwisseling, ontdekking, multi-culturele, vriendelijk, en je spreekt als jij? Geworden Greeters Brussel! Het netwerk bevordert ontmoetingen tussen bezoekers en inwoners die geboeid zijn door hun stad, die een aanleg voor onthaal hebben en als vrijwilligers zin hebben om hun passie te delen met bezoekers.

Over de Greeters van Brussel

De Greeters zijn Brusselse vrijwilligers, uit alle milieus die Brussel rijk is, die één ding gemeenschappelijk hebben: ze houden zielsveel van hun stad. Die liefde voor Brussel willen ze delen met bezoekers. De Greeters laten bezoekers Brussel ontdekken door de ogen van de echte Brusselaar en ze verlaten daarvoor de platgetreden paden! De Brussels Greeters bestaan ondertussen al uit 70 actieve vrijwilligers, die in totaal al 180 bezoekers een unieke Brussel-ervaring hebben bezorgd. Bezoekers kunnen momenteel in 12 talen terecht. Greets kunnen gebeuren in het Duits, Engels, Catalaans, Deens, Spaans, Frans, Italiaans, Mandarijns, Nederlands, Portugees, Russisch en Zweeds!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Om en Brussels Greeter te ontmoeten vul je op de website het formulier in, dat beschikbaar is in Nederlands, Frans en Engels. Het Greeters netwerk brengt je vervolgens in contact met de geschikte Greeter, die kan en wil inspelen op je verzoeken, ideeën en verzuchtingen! Eén klik volstaat om te genieten van een echte Brussel-ervaring!

Avond Musea Sportactiviteiten Avond