Brussel Greeters

Geschreven door Frédéric Solvel - 25 mei 2010, 00:00 (Bijwerken: 10 mrt. 2022, 16:23)
Brussel Greeters
Brussel geboren of geadopteerd, je gepassioneerd bent over uw stad en het ontmoeten van nieuwe mensen? De woorden huis, uitwisseling, ontdekking, multi-culturele, vriendelijk, en je spreekt als jij? Geworden Greeters Brussel !

Over de Greeters van Brussel

De Greeters zijn Brusselse vrijwilligers, uit alle milieus die Brussel rijk is, die één ding gemeenschappelijk hebben: ze houden zielsveel van hun stad. Die liefde voor Brussel willen ze delen met bezoekers. De Greeters laten bezoekers Brussel ontdekken door de ogen van de echte Brusselaar en ze verlaten daarvoor de platgetreden paden! De Brussels Greeters bestaan ondertussen al uit 70 actieve vrijwilligers, die in totaal al 180 bezoekers een unieke Brussel-ervaring hebben bezorgd. Bezoekers kunnen momenteel in 12 talen terecht. Greets kunnen gebeuren in het Duits, Engels, Catalaans, Deens, Spaans, Frans, Italiaans, Mandarijns, Nederlands, Portugees, Russisch en Zweeds!

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Om en Brussels Greeter te ontmoeten vul je op de website het formulier in, dat beschikbaar is in Nederlands, Frans en Engels. Het Greeters netwerk brengt je vervolgens in contact met de geschikte Greeter, die kan en wil inspelen op je verzoeken, ideeën en verzuchtingen! Eén klik volstaat om te genieten van een echte Brussel-ervaring!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]