TOP

Brussels Gay Friendly: uw gids in Brussel

BrusselsLife Team.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 17 Jul 2017, 13:07

Wilt u de goede Brusselse gay-adresjes leren kennen? Brussels Gay Friendly verzamelde alle goede adresjes in de hoofdstad. Binnenkort kent u alle plaatsen waar holebi's meer dan welkom zijn. Volg de gids!

Brussels Gay Friendly is er voor iedereen die op zoek is naar goede homovriendelijke adresjes in Brussel. Auteur Christophe Cordier benadrukt het aspect ‘welkom’ van de vermelde zaken. De lijst beperkt zich niet tot plekken waar enkel de gay-gemeenschap komt. Ze vermeldt alle plaatsen die open zijn en respect hebben voor de gay-gemeenschap. Als lid van de gay-gemeenschap vindt u in de gids alle goede plaatsen om te sporten, te winkelen, een glas te drinken, te eten, uit te gaan...

Een gids in drie delen

De gids wijdt de eerste bladzijden aan toeristische plaatsen zoals de Grote Markt, de Marollen, het Atomium, de Dansaertwijk... De toerist op citytrip heeft genoeg aan dit boekje om de hoofdstad te bezoeken. «Brussels Gay Friendly» geeft ook het woord aan enkele Brusselaars die plaatsen voorstellen die hen na aan het hart liggen. Het gaat om journalisten, choreografen, vertalers, organisatoren van evenementen… Elkeen geeft zijn eigen perspectief op de stad! De auteur heeft gedacht aan alle Belgen die zich willen informeren over homoseksualiteit. Verenigingen, plaatsen waar ze terechtkunnen met hun vragen zoals adoptie door holebikoppels… al die adressen staan in de gids «Brussels Gay Friendly». Kortom, een mooi werk dat niet vervalt in extravagantie of in clichés. De voorgestelde adressen zijn toegankelijk voor elk budget en nodigen uit om uw homoseksualiteit ten volle te beleven in Brussel.

Bar & Café Bars Bar & Café