European Job Day Brussels

Geschreven door BrusselsLife Team - 21 feb. 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
European Job Day Brussels
Zin in een Europese job? De European Job Days Brussels van zaterdag 1 oktober biedt je tal van mogelijkheden!

Een vijftigtal werkgevers zullen er staan met honderden jobs en zullen je uitnodigen om elders in Europa of nog veel verder aan de slag te gaan of om in Brussel te blijven in een multicultureel bedrijf of in een organisatie die nauw samenwerkt met de Europese instellingen. Meer informatie en gratis inschrijving op de officiële website van de European Job Days Brussels.

Leven en werken in Europa

De European Job Day Brussels is een recruteringsevenement waar je bij een veertigtal werkgevers rechtstreeks een sollicitatiegesprek kan voeren. Ontdek meer dan 1.000 meertalig vacatures! Maar het is ook een unieke kans om praktische informatie te verkrijgen over alle aspecten van de mobiliteit in Europa en om je te informeren over de mogelijkheden om je eigen job te creëren.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]