Cafés die de moeite zijn!

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 19 jun. 2005, 00:00 (Bijwerken: 24 aug. 2015, 10:14)
Cafés die de moeite zijn!
Er zijn minstens zo'n honderd verschillende cafés in Brussel, wat helemaal niet mis is. Zin in één van de meest trendy? Opgelet, want dat verandert snel...

Tussen de "nieuwe klassiekers", moet men de Belga vermelden, gelegen op het gelijkvloers van de vroegere Rtbf, een indrukwekkend en prachtig Art Deco gebouw op het Flageyplein. Langs de andere kant van het Terkamerenbos, reppen de jongeren zich naar de Barabar van de Waterloosesteenweg, Ukkelse versie. Het is waar dat de Jeux d'Hiver vlakbij is. Nog steeds in Ukkel maar op de Sint Jobsesteenweg, serveert L'Imprimerie opnieuw de alom bekende "Vandenheuvel", indertijd beschouwd als één van de beste Pilsen van het koninkrijk. Voor de "kunstenaars", tenslotte, is er het Walvis Café in het centrum van Brussel(meer bepaald in de Dansaertstraat vlakbij het kanaal). Voor liefhebbers van luidruchtige dansvloeren, is er de Havana waar de Latino-muziek weerklinkt midden in de Marollen (Zwaardstraat)terwijl men Bij Richard, meer "klassiek" danst, vlakbij de Zavel (Miniemenstraat).

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]