Concert "Hommage à Queen" @ BOZAR

Geschreven door BrusselsLife Team - 24 okt. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Concert "Hommage à Queen" @ BOZAR
Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van het overlijden van de charismatische zanger Freddie Mercury, de cellist en de pianist Damien en Thomas Jarry brengen hulde aan de beroemde groep met zijn grootste hits. We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The show must go on ... Al deze sporen van de beroemde Queen behoren nu tot het collectieve culturele onbewuste.

Na drie maanden succes in Parijs, "Tribute to Queen" heeft twee prachtige concerts in juli in Brussel aangeboden ten voordele van de vereniging Sida'sos. Na het succes van deze twee dagen, besloot Sida'sos opnieuw in november de twee artisten te uitnodigen, de maand van de 20ste verjaardag van het overlijden van Freddie Mercury. Kom en ervaar de unieke en originele muziek van deze geweldige duo van klassieke inspiratie. Queen bracht aan Rock de muziek, de muziek brengt nu een eerbetoon aan Queen...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]