TOP

Correcteo helpt je om je geheugen te slagen!

Correcteo helpt je om je geheugen te slagen!

De slogan van deze start-up: "Een geheugencoach voor elke student!"

Correcteo, wat is het?
Correcteo, een Brusselse start-up die afgelopen september is opgericht, breidt zich nu uit naar verschillende steden in België.


Dit Belgische netwerk biedt een kwaliteits- en persoonlijke service aan alle studenten om hen te helpen bij het schrijven van hun proefschrift en hun afstudeerwerk.


"Een geheugencoach voor elke student!"
Alle studenten weten het: het laatste jaar rijmt met geheugen of werk van het einde van studies, een wetenschappelijk werk van onderzoek en schrijven te realiseren om zijn academische loop in schoonheid af te ronden. Veel studenten komen echter in moeilijkheden, of het nu gaat om organisatie, onderzoek, structuur of schrijven.


Ben je een student, heb je geen motivatie, weet je niet hoe je moet organiseren, of heb je iemand nodig om je werk te corrigeren of corrigeren?


Correcteo heeft de oplossing voor uw academische succes!
Voor uw scriptie of afstudeerwerk biedt dit Belgische netwerk meerdere diensten: coaching, e-coaching, correctie of voorbereiding van de mondelinge verdediging. Een team van professionals staat voor u klaar om te zorgen voor een volledige academische ondersteuning.

 

50 touringcars zijn gevestigd in Brussel, u vindt er vast één bij u in de buurt om u te begeleiden.

Show more
Studeren & Leren