Country of Origin Toernooi @ Kituro

Geschreven door Frédéric Solvel - 12 mei 2011, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:41)
Country of Origin Toernooi @ Kituro
Als het Six Nations Toernooi jaarlijks de kleine rugbywereld en de amateurs van de sport doet trillen, dan heeft ook het Country of Origin toernooi zijn liefhebbers in de Brusselse rugbywereld. Het principe? Een rugbytoernooi met tien, open voor iedereen, waar men speelt onder de vlag van zijn vader- of adoptieland.

Afspraak op zaterdag 28 juni 2014 in de Royal Kituro Rugby Club voor de derde editie van dit toernooi. De teams zijn al enkele weken geleden samengesteld, de supporters worden warm verwelkomd in de Schaarbeekse club.

Twintig teams, bijna driehonderd spelers, zullen aan dit toernooi met een in Europa uniek concept deelnemen. Elke deelnemer (volwassene met licentie of rugbyliefhebber) is eerder dit seizoen individueel ingeschrevenom te spelen onder zijn vlag. Op die manier zijn er twintig teams gevormd: Afrika, Argentinië, Canada, Team Europa, Fiji, Frankrijk, Griekenland, Hawaii, Ierland, Italië, Jamaica, Japan, Kazachstan, Malta, Samoa, Schotland, Groot-Brittannië Lions en Wales.

 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]