Dallas, de meedogenloze saus

Geschreven door Frédéric Solvel - 05 feb. 2014, 00:00 (Bijwerken: 30 aug. 2019, 10:44)
Dallas, de meedogenloze saus
Dallassaus, uitgevonden in de film Dikkenek, bestond nog niet… Maar dat is niet langer zo dankzij de uitvinder van Brussels Ketjep.

Van het grote scherm tot een pakje frieten, het is maar een stap. Brussels Ketjep heeft de stap gezet! In Dikkenek vraagt Aziz -gespeeld door Mourade Zeguendi- wanneer hij frieten, balletjes en curryworsten bestelt, na goed nadenken Dallassaus. Een saus die nog niet bestond, tot vandaag…

In de meedogenloze wereld van suasjes, zijn er behalve de wereldwijde magnaten ook enkele kleine genieën van smaak waarvoor we ons hoedje afnemen! De maker van Brussels Ketjep, die anoniem wil blijven, is er één van.

Na zijn eigen versie van ketchup en mayonaise, heeft hij nu ook een eigen interpretatie van de Dallassaus op de markt gebracht. Tussen de samourai, brasil, américaine en andalouse is Dallassaus de zinnekesaus bij uitstek. En met een knipoog naar de film, staat op de fles: a dikkenek knows why.

Beschikbaar bij de delicatessenzaken (Rob, Mmmmh !,…), restaurants (Cool Bun, Hemgie’s, La Sœur du Patron, Schievelavabo), snacks en andere foodtrucks die al de Brussels Ketjep en de Mayo aanbieden.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]