Bike Brussels. De Bike Brussels show is terug om u een blik te gunnen.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 02 mrt. 2022, 00:00 (Bijwerken: 07 mrt. 2022, 10:35)
De Bike Brussels show is terug om u een blik te gunnen.
Na twee jaar afwezigheid wegens de Covid-19 pandemie is de vakbeurs Bike Brussels terug voor haar vierde editie. 

Leg uit dat Bike Brussels terug is.

Het weer begint terug te komen, en zonneschijn betekent fietsen om van het mooie weer te genieten en tegelijk te sporten om gezond te blijven. Als u een fan bent van de sport, dan is Bike Brussels de place to be. 

 

 

Als roem hand in hand gaat met fietsen


De vierde editie van Bike Brussels vindt plaats in het Maritiem Station in Tour & Taxis van vrijdag 25 tot zondag 27 maart. Sinds het Gewestelijk Plan Goed Bewegen in verschillende Brusselse gemeenten is ingevoerd, zien we een toename van het aantal fietsers in de rand. Daarnaast heeft Lease a Bike, een fietsverhuurbedrijf, een enquête gehouden waaruit bleek dat een op de drie werknemers zijn bedrijfsauto zou willen inruilen voor een leasefiets. Talrijke beleidsbeslissingen hebben geleid tot de popularisering van het fietsen en de uitbreiding van fietsvoorzieningen. We ontdekten ook dat mensen het openbaar vervoer de laatste tijd meer mijden vanwege Covid, en dus de voorkeur geven aan het tweepedige hulpmiddel om verkramping te voorkomen. Ten slotte hebben ook de invoering van de 30 km/uur-zone, de ontwikkeling van voetpaden en de bewustmaking op het gebied van gezondheid en milieu de reputatie van de fiets in het dagelijkse leven versterkt. Dit alles bewijst dat fietsen nog nooit zo populair is geweest. Onder de huidige omstandigheden zou het volgens Etienne Bertrand dan ook logisch zijn een dergelijke manifestatie bij te wonen. 

 

 

Ontdekken, uitproberen en adviseren zijn de woorden die deze show het best omschrijven


Bij Bike Brussels vindt u een ruim aanbod aan producten zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en zelfs scooters. U kunt ook apparatuur zien. Een ander goed nieuwtje is dat u al deze machines zult kunnen testen in drie teststations naar keuze om te genieten van een zo origineel en authentiek mogelijke ervaring. Verschillende fietsverenigingen, het Brussels Gewest en de Stad Brussel zullen ook ter plaatse zijn om naar u te luisteren en u zo goed mogelijk te helpen. Op het programma staan ook conferenties over fietsreizen om mensen te inspireren en te inspireren, ontdekkingstochten, reparatieworkshops, burgerinitiatieven ten gunste van de ontwikkeling van de fiets, tentoonstellingen en een leuk parcours voor kinderen. U krijgt ook de gelegenheid fietsen tentoon te stellen als u dat wenst door een eigen stand te verkrijgen, hiervoor moet u naar de website van het evenement gaan en een formulier invullen. Dit evenement is dus geschikt voor zowel ouders als kinderen en er zal van alles te doen zijn. 

 

 

De Bike Brussels Awards om deze editie te vereeuwigen  


Het hoogtepunt van het evenement wordt de uitreiking van de Bike Brussels Awards, waarbij de meest veelbelovende projecten ter bevordering van het fietsen in Brusselse bedrijven en scholen worden beloond. Om voor deze ceremonie genomineerd te worden, kunt u zich tot 8 maart online kandidaat stellen. De prijsuitreiking vindt plaats op 25 maart, de dag van de officiële opening van de beurs. 

 

 

Bike Brussels wacht op u, wij garanderen u een onvergetelijke ervaring!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]