Brussels Design Market De Brussels Design Market 2022 keert terug om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:05)
De Brussels Design Market 2022 keert terug om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.
Als u op zoek bent naar een nieuw evenement om te doen in de komende maand, dan heeft Brusselslife de Brussels Design Market gevonden om u een weekend bezig te houden. 

Leg uit dat de Brussels Design Market perfect is voor een activiteit die in april moet plaatsvinden.

Design uit de 20ste eeuw in het middelpunt van de Brusselse Designmarkt 


De Brussels Design Market vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 april 2022 op de site van Tour & Taxis in Brussel. Deze markt zal uitsluitend gewijd zijn aan design en producties uit de jaren 1950 tot het begin van de jaren 1980. U vindt er minstens honderd exposanten uit België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Italië. Genoeg om een rondreis door Europa te maken. Wat de tentoongestelde voorwerpen betreft, zullen er voorwerpen van keramiek en glas, verzamelaars, plastic, metaal, hout en bakelieten accessoires te zien zijn. Als u op zoek bent naar een exposant of een specifiek object, aarzel dan niet om de officiële website van de Brussels Design Market te bezoeken. Dit zou een goede gelegenheid zijn om deze vlooienmarkt, die een groot aantal producten aanbiedt, te ontdekken of te herontdekken. Bovendien, aangezien het covid safe ticket niet meer geldig is, en wij ons hier tot de ongevaccineerden richten, kunt u zonder probleem aan dit evenement deelnemen. 

 

 

Kwaliteit in de kijker met allerlei prijzen 


Als u uw eigen ontwerpwerk wilt tentoonstellen, heeft deze markt de oplossing voor u. U kunt zich inschrijven via de officiële website van het evenement om een stand te bemachtigen. Maak je geen zorgen over de prijs, de Brussels Design Market biedt ook betaalbare design stukken, dus je hoeft de bank niet te breken om iets te kopen. Meer dan 100 internationale handelaars bieden u de gelegenheid om een grote selectie van 20ste-eeuwse vintage designstukken te ontdekken: van emblematische stukken gesigneerd door de grote namen uit de designwereld, tot producties van anonieme ontwerpers. Om verder te gaan met de prijs, dit is wat u moet uitgeven om dit niet te missen evenement bij te wonen: 25 euro voor toegang tot de preview op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en onbeperkte toegang het hele weekend, 10 euro voor een enkele toegang. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen zonder registratie gratis deelnemen aan het evenement. U zult met uw kinderen kunnen gaan winkelen, en waarom zou u hen niet met dit thema laten kennismaken om meer te weten te komen. Wat het praktische gedeelte van de tickets betreft, kiest u de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. Dan ontvangt u uw e-tickets per e-mail. U kunt uw ticket afdrukken of op uw telefoon bewaren om de streepjescode aan de ingang te tonen. De Brussels Design Market bestaat sinds 2002 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste designmarkt in Europa. Daarom moet u gaan, u kunt trots zijn op onze mooie stad Brussel. 

 

 

U hebt nu alle informatie over de Brussels Design Market, zodat u erheen kunt gaan om te genieten van een rijke en originele ervaring.

 

 

Wij garanderen dat u artistieke werken zult vinden die u niet sprakeloos zullen laten. 

 

 

Veel succes met je vondsten! 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]