De naaktkalender van de Brusselse brandweer

Geschreven door Olivia Regout - 30 okt. 2013, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:28)
De naaktkalender van de Brusselse brandweer
2014 kondigt zich warm, zelfs heet aan. De brandweer van Brussel hebben een sexy kalender uitgegeven... 16 goden van het vuur hebben hun vest uitgedaan en de spuitslang bovengehaald tot groot plezier van je ogen en vooral voor het goede doel!

Je zou bijna een brandje stichten om ze te zien toekomen en hun biceps te bewonderen! De Brusselse brandweermannen staan op een kalender die meerdere wangen zal doen rood worden. Dames, verheug je alvast! Je zal ze kunnen bewonderen van januari tot december, zonder er genoeg van te krijgen.

Wil je meer? De goden van het vuur zijn persoonlijk op de afspraak tijdens enkele evenementen waarop de kalender wordt gepromoot. Ze verwachten je op 10 november in de Sett Club, in de Boeremet op 14 november, 29 november op Kastelein... Volg de actualiteit van de Brusselse brandweer op hun Facebookpagina

Voor het goede doel 

De goden van het vuur kleden zich niet voor het plezier uit maar om doelen te steunen die hen na aan het hart liggen. De fondsen gaan naar de zware behandeling van de kleine Hugo die lijdt aan acute lymfatische leukemie en de Belgische vzw Pinocchio die zich inzet voor het welzijn van kinderen en jongeren die het slachtoffer zijn van een brand.  

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]