Ontdek Brussel met de audiogids

Geschreven door BrusselsLife Team - 19 nov. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Ontdek Brussel met de audiogids
Brussel bezoeken met een echte gids, met uw mp3 in de oren? Het volstond het idee te lanceren en iAudioguide.com heeft het gerealiseerd. Dit Brusselse bedrijf is gespecialiseerd in de gratis verdeling van downloadbare gratis audiogidsen op zijn website. Na Londen, Parijs, Rome en Barcelona is het nu aan Brussel.

Met de deskundigheid van een team voor toeristische gidsen, lokale "bloggers" en professionele sprekers, stelt de audiogids van Brussel voor om elf toeristische plaatsen in de hoofdstad te ontdekken. Ook dankzij volledige en grappige commentaren is het nu mogelijk om alles te weten te komen over de Grote Markt, Manneken Pis, de kathedraal Saint Michel, de Grote en de Kleine Zavel, het Koninklijk Paleis, het Park van Brussel, het Atomium en het Park Cinquantenaire. Stéphanie Guillaume

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]