Dit zijn de leukste after-work activiteiten in Brussel

Uitgaan & Vrije tijd
Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 21 aug. 2023, 12:24)
Dit zijn de leukste after-work activiteiten in Brussel
De werkweek is voorbij, dus tijd om te ontspannen en te genieten van wat Brussel te bieden heeft! Onze Belgische hoofdstad barst van de mogelijkheden voor after-work activiteiten.

Ongeacht naar wat je op zoek bent, een culturele ervaring, een sportieve uitdaging of gewoon genieten van een gezellige avond met vrienden, Brussel heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele ideeën om je avonden na het werk in te vullen.

Ga op culinaire ontdekkingstocht

Een perfecte after-work activiteit is om samen lekker te eten. In Brussel vind je verschillende keukens. Waarom organiseer je geen mini-proefavond met collega's na het werk? Bestel een paar verschillende heerlijke (Belgische) gerechten en eet ze gezellig samen op. Een tip? Neem allemaal je lievelingswijn mee en proef ze bij de gerechtjes. Verwen jezelf met een glas merlot of riesling terwijl je ontspant na een lange werkdag!

Ontspan in het groen

Brussel heeft ook tal van prachtige parken en groene ruimtes om te genieten na een drukke dag. Trek je wandelschoenen aan en maak een rustige wandeling in het Ter Kamerenbos. Je kunt ook een picknickmand meenemen en samen met vrienden ontspannen in het Jubelpark. In de zomer worden er vaak openluchtconcerten en -films gehouden, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Een cultureel gevulde avond

Voor cultuurliefhebbers heeft Brussel een scala aan opties om uit te kiezen. Bezoek een van de vele musea, zoals het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten of het Magritte Museum. Als je meer geïnteresseerd bent in theater en muziek, kan je live-optredens bijwonen. Na afloop kan je onder het genot van een glaasje merlot wijn of een ander verfrissend drankje nagenieten van de voorstelling thuis. 

Sportieve uitdagingen

Voor degenen die liever de actieve toer op gaan, zijn er verschillende sportieve activiteiten die je kunt doen na het werk. Of je nu van team- of individuele sporten houdt, er is voor elk wat wils. Ga een paar rondjes (hard)lopen in het Warandepark, sluit je aan bij een outdoor yogagroep om volledig te ontspannen of breng een bezoekje aan de fitness.

Shoppen en terrasjes

In Brussel zijn er diverse winkelmogelijkheden, van chique boetieks tot vintage winkels en boekenwinkels. Ga na het werk op zoek naar de nieuwste modetrends of snuffel rond in tweedehandswinkels, wie weet vind je wel enkele pareltjes. Sluit de avond af door te ontspannen op een van de vele gezellige terrasjes in de stad. In de zomer zijn er veel rooftop bars waar je kan genieten van een lekkere cocktail. Dus bestel een lekker drankje en geniet van het bruisende stadsleven om je heen.
 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]