Drake @ Forest National

Geschreven door BrusselsLife Team - 12 dec. 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Drake @ Forest National
Na het succes van 'Thank Me Later' is de nieuwe ster van de hip hop terug met een sterk tweede album. We horen ook Rihanna, Stevie Wonder en Nicki Minaj op het nieuwe 'Take Care'. Het album wordt alom gelauwerd in de VS en gaat als zoete broodjes over de toonbank. Het zal niet lang duren voor Europa ook zwicht voor de veelzijdige Drake.

Drake werd geboren in 1986 in Toronto als zoon van een Amerikaanse vader (vroeger nog drummer bij Jerry Lee Lewis) en een Canadese moeder. Begin 2000 laat Drake zich opmerken in de wereld van de sitcoms. In 2006 waagt hij zijn eerste stappen in de muziek en zorgt hij vrijwel onmiddellijk voor een enorme buzz met twee vernieuwende mixtapes. Drake is gelanceerd, enkele samenwerkingen met Jay-Z, Eminem en Kid Cudi zorgen voor een extra duwtje in de rug. In juni 2010 verschijnt debuutalbum 'Thank Me Later'. Jay-Z, Young Jeezy en The Dream werken mee aan het album. We horen ook duetten met Alicia Keys en Nicki Minaj. Drakes muziek is persoonlijk, zelfs een beetje verslavend. Hij weet de luisteraar vast te houden met trage tempo's, een aanstekelijke groove, een uniek geluid en natuurlijk Drakes onweerstaanbare charmes. 'Thank Me Later' wordt bekroond met een platinum plaat in de VS en in Canada. Met het hulp van Jamie Smith (The XX), André 3000 (Outkast) en Lil Wayne liet Drake zopas zijn tweede ambitieuze project 'Take Care' op ons los. « Marvin's Room » en « Headlines » zijn de eerste twee sensuele singles en vormen de voorbode voor een nieuw smachtend album vol passie.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]