Dropbox

Geschreven door Frédéric Solvel - 30 jun. 2011, 00:00 (Bijwerken: 29 jul. 2015, 07:43)
Dropbox
Heeft u nog nooit van Dropbox gehoord? Een woordje uitleg...

Wat is het?

Dropbox is een toepassing die compatibel is met Windows, Mac, Linux, iPad, iPhone, Android en BlackBerry. Ze is gratis te downloaden op de webiste Dropbox, en biedt gratis opslagruimte voor uw documenten, foto's en video's. Elk bestand dat u bewaart in het dossier "dropbox" wordt ook bewaard op een beveiligde internetsite die u zelfs offline kunt raadplegen.

U kunt de bestanden delen met elke computer waarop Dropbox geïnstalleerd is. Gedaan met oneindige mails om bestanden door te sturen. Het is alsof u uw bestanden heeft bewaard op de computers van de personen met wie u foto's, documenten,... wil delen.

De toepassing kan ook worden gedownload op uw telefoon om steeds over uw bestanden te beschikken. Alle wijzigingen en schrappingen zijn annuleerbaar en het overbrengen van databestanden gebeurt via een gecodeerd kanaal voor meer veiligheid.

Hoeveel kost het?

Het is gratis! Uiteraard is de ruimte beperkt tot 2 GB, maar met een maandabonnement van 9,99$ of 19,99$ beschikt u over professionele versies die 50 tot 100 GB bieden.

Sponsoring

U kunt uw opslagruimte uitbreiden door uw vrienden te sponsoren en u krijgt dan beiden een bonus. Voor een basis-account krijgt u 250 MB extra per gebruiker en u kunt uw capaciteit uitbreiden met maximaal 8 GB, wat dus een totaal van 10 GB opslagruimte geeft. De professionale abonnees verdienen 500MB per nieuwe gebruiker en kunnen uitbreiden met maximaal 16 GB extra opslagruimte. Studenten kunnen tot 16 GB verdienen en hun referentiekredier (500 MB) verdubbelen door eenvoudigweg hun e-mailadres in te geven. Cécile Valero

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]