Een dag in Brussel...met Brel

Geschreven door BrusselsLife Team - (Bijwerken: 25 aug. 2015, 09:01)
Een dag in Brussel...met Brel

Jacques Brel de excentriekeling, de auteur, de componist, de vertolker, de piloot, de zeiler, de acteur, de komiek en de regisseur zijn gestorven in 1978. Enkele jaren later, in 1981, op het initiatief van zijn familie, heeft de Stichting Jacques Brel zijn deuren voor het publiek geopend. Sinds de oprichting, verzamelt het instituut verschillende media, een uitzonderlijk aantal aan documenten gerelateerd aan het leven van 'le grand Jacques': video's, audio-opnames, recensies, persartikels, foto's, dia's, partituren, cd's, filmaffiches, enz. De lijst is lang van de werken die worden tentoongesteld bij de Stichting Brel. Deze archieven bevatten een brede waaier van het leven van de beroemdste Belgische auteur en componist aller tijden. Nicolas Alsteen

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]