Een nieuwe wagen kopen

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Een nieuwe wagen kopen
Er is een overvloedige keus want alle grote wereldmerken zijn aanwezig in de vier hoeken van het land, waaronder ook veel zeldzame auto's. Op dat niveau willen we graag vermelden dat het allerlaatste "honderd per cent" Belgisch merk, de Vertigo is, een zeer vinnig autootje dat alle wagens achter zich laat aan het rode licht!

"Dit gezegd zijnde, meerdere grote autobouwers hebben een productie-eenheid in België: bijvoorbeeld Volkswagen in Vorst, Ford in Genk, Volvo in Gent enz... Vervaardigd in België of elders, nieuwe auto's hebben een kostprijs die betaalbaar blijft. Volgens het merk kunnen kleine verschillen optreden. Het bedrag wordt rechstreeks door de verkoper gefactureerd. Vervolgens is het de verzekeraar die een inschrijvingsaanvraag moet richten aan het DIV (Directie voor Inschrijving van Voertuigen). De nummerplaat en het inschrijvingsboekje zullen u nadien in een mum van tijd overhandigd worden: soms volstaat één uur zelfs! In België volgt de nummerplaat de eigenaar van een voertuig en niet omgekeerd. Mits betaling van een supplement van 620 euro, kan men de nummerplaat laten verpersoonlijken, voor zover de letters en cijfers nog niet toegekend werden. Natuurlijk vraagt men dikwijls de cijfers 007. Sommige bestuurders blijven "grote kinderen"!"

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]