Duo in valentines Een onvergetelijke dag met uw geliefde in de buurt van Brussel

Schoonheid & Welzijn
Geschreven door Brusselslife Rédaction - 31 jan. 2022, 00:00 (Bijwerken: 02 feb. 2022, 17:13)
Een onvergetelijke dag met uw geliefde in de buurt van Brussel
Valentijnsdag Duo Escape

Met Valentijnsdag in aantocht en de huidige weersomstandigheden, biedt Body Mind Wellness u een ontsnappingsdag voor twee aan, zodat u van deze dag kunt genieten door samen te ontspannen.

Bied uw Valentijn voor Valentijnsdag een ontspannende jacuzzi, sauna en massagesessie aan bij Body Mind Wellness.

 

Valentijnsdag komt er snel aan en je weet niet wat je je geliefde moet aanbieden, maak je geen zorgen, Body Mind Wellness is er om je te helpen.

Aangezien het midden in de winter is, is het buiten koud en lelijk, en daarom is dit centrum perfect als uitstapje voor twee, u zit binnen en hebt dus geen last van het weer.

Het zal ook een gelegenheid zijn om als koppel een onvergetelijk moment door te brengen en zo een waardige ervaring te delen op een steenworp van Brussel.

Body Mind Wellness biedt verschillende behandelingen om u zo goed mogelijk te laten voelen.

Bovendien is een speciale formule gewijd aan liefhebbers zoals u.

Het "luxe ontsnappingspakket" biedt u de mogelijkheid om samen met uw zielsverwant te ontspannen in een luxe jacuzzi en een infraroodsauna, die u ook kunt combineren met of zonder massages. 

Ik hoef u er niet aan te herinneren dat de voordelen van de jacuzzi en de sauna talrijk zijn en in hoge mate bijdragen tot het lichamelijke en geestelijke welzijn van ons lichaam.

Zoals we weten, was het niet gemakkelijk om de gezondheidscrisis te overwinnen, die bij velen veel angst en ongemak veroorzaakte, dus is het ook belangrijk om aan jezelf en je geestelijke gezondheid te denken door je een van deze sessies aan te bieden om alle stress die je hebt opgehoopt te evacueren. 

U betaalt 85 euro per persoon voor een volledige lichaamsbehandeling van 2 uur met uw geliefde.

Het feit dat dit uitstapje 2 uur duurt is een voordeel, want u kunt ook andere dingen voorbereiden om naast uw sessie te doen om deze dag nog magischer te maken.

Door zijn geografische ligging hebt u immers de mogelijkheid om naar een restaurant te gaan, te gaan winkelen of in de omgeving te wandelen, want u hebt alles in de buurt van dit centrum en het is gemakkelijk te bereiken. 

U hebt ook de mogelijkheid om iets nieuws en origineels te proberen, want niet iedereen weet dat er de mogelijkheid bestaat om samen wat tijd in een wellnesscentrum door te brengen.

De laatste nuttige informatie over dit centrum is dat u uw plaats moet reserveren om toegang te krijgen tot de behandelingen van dit centrum. 

 

Wacht niet langer, u hebt zojuist het ideale cadeau gevonden om op de beste manier van Valentijnsdag te genieten.    

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]