Erotix Brussel. Erotix Brussels, een hot spot.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:04)
Erotix Brussels, een hot spot.
De erotiek- en liefdesbeurs of "Erotix", die oorspronkelijk gepland was voor 2 tot en met 4 maart, zal plaatsvinden en u kunt deze bijwonen van 25 tot en met 27 maart. 

Verklaar het uitstel van de Erotix tentoonstelling.

Voor de avonturiers onder u opent de Erotix-show zijn deuren met de bedoeling u een show te bieden die u zal weten te waarderen als het thema u interesseert. 

 

 

Erotix Meisje of Chippendale? De keuze is aan jou.

 

Allereerst moet worden gepreciseerd dat dit evenement verboden is voor jongeren onder de 18 jaar, dit is nodig om de onschuld van onze jongeren te bewaren. Wat zal er ter plaatse zijn? U zult de gelegenheid hebben artiesten op het podium te bewonderen die u voorstellingen en optredens met hen zullen aanbieden. De vrouwelijke performers worden "Erotix Girls" genoemd, terwijl de mannelijke performers "Chippendales" worden genoemd. De show is dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zullen verschillende animaties op het programma staan, steeds met de Erotix Girls en ook met de Chippendales, we houden de verrassing erin door u niet meer informatie over hen te geven. Veel exposanten zullen ook op Erotix aanwezig zijn, wat betekent dat u lingerie, erotische gadgets, of allerlei andere erotische voorwerpen kunt kopen om uw koppel op te peppen. U kunt ook exposant worden tijdens dit evenement door een formulier in te vullen op de officiële website. Het erotische thema laat u niet onverschillig, de show past zich aan u aan door u aan te bieden om gedurende 3 dagen betaald te werken. Het aanbod is gevarieerd en stelt u voor om Erotix-meisje te worden, barmeisje, kelner of serveerster, stripper om shows op podia te maken of standhouder te worden om spullen te verkopen. Ook hier hoeft u alleen maar een formulier in te vullen op de officiële website van de show. Wij geven u het adres van deze website, zodat u meer over dit evenement te weten kunt komen: https://erotixbrussels.com/ 

 

 

After party ook op de agenda om een geweldige tijd te hebben. 
 

Omdat Erotix u altijd meer wil bieden om een leuke tijd te hebben, zullen er drie feesten zijn met drie verschillende thema's om te feesten na het bewonderen van de show en de artiesten. Laten we nu naar het praktische gedeelte gaan. De tentoonstelling is open op vrijdag van 16.00 tot 01.00 uur, op zaterdag van 15.00 tot 01.00 uur, en op zondag van 14.00 tot 20.00 uur. Wat de prijzen betreft, is het normale tarief 25 euro voor één dag, hoewel er een korting is als u uw tickets online bestelt, maar u moet weten dat deze korting beperkt is en alleen geldt voor de eerste 500 inschrijvers, dus haast u. Als u uw plezier wilt verdrievoudigen, is de 3-daagse pas van 40 euro de beste keuze voor u. Tot slot betaal je op zondag als je met z'n tweeën gaat slechts 25 euro voor twee zitplaatsen, een echte primeur, de show laat zien dat het geliefden op de eerste plaats zet met deze aanpak. U kunt ook kaartjes kopen in de Night&Day-winkels en in Fnac. Tot slot is Erotix heel gemakkelijk te bereiken en goed verbonden, aangezien het gelegen is aan het Heizelpaleis 4. Hier is de gedetailleerde routebeschrijving, zodat u er zonder problemen kunt komen: https://erotixbrussels.com/infos/plan-itineraire/. 

 

 

Erotix is een geweldige plek voor avontuurlijke stelletjes, voor vrienden die een vrijgezellen- of vrijgezellenfeest willen geven, of voor vrienden die een leuke tijd willen hebben met sexy performers. 

 

 

Wij wensen u een goede tijd en een goede show. 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]