Europe.Brussels Liaison Office

Geschreven door BrusselsLife Team - 28 jan. 2014, 00:00 (Bijwerken: 30 jan. 2014, 09:30)
Europe.Brussels Liaison Office
U bent expat? Dan heeft u vast allerlei vragen over uw vestiging of verblijf hier in België. Het Europe.Brussels Liaison Office - de gratis welcome desk voor expats van Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest - helpt u graag een handje. Welkom in Brussel!

Expats worden in Brussel typisch met dezelfde vragen geconfronteerd. Bijvoorbeeld: hoe vind ik een woning of waar kan ik Frans leren? Moet ik me registreren in mijn gemeente en hoe moet ik dat doen? Het zijn maar een paar van de vele vragen waar het welcome desk team van het Europe.Brussels Liaison Office een antwoord geeft.

Na twintig jaar ervaring en bijna 90.000 dossiers is het enthousiaste team een echte steun geworden voor expats die hun nest bouwen in de hoofdstad van Europa.

De welcome desk voor u

De welcome desk speelt een cruciale rol in die eerste doelstelling: wij zorgen ervoor dat expats zich meteen een beetje thuis voelen door te zorgen voor een warm onthaal.

De expat welcome desk van Europe.Brussels is te bereiken op weekdagen van 9u tot 17u30. U kunt een afspraak ter plaatse vragen of uw vraag stellen per e-mail, telefoon of via de sociale media.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]