TOP

Fietsen huren

BrusselsLife Team.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 31 May 2016, 08:05

Als u thuis niet voldoende ruimte heeft om een fiets te plaatsen en als u toch graag eens zou fietsen, kunt u steeds een fiets huren. BrusselsLife stelt u twee oplossingen voor.

Probeer eens Pro Velo. U kunt er fietsen huren voor een periode van één uur tot vier weken. Ze hebben er bijna alle types fietsen en accessoires: stadsfietsen, kinderfietsen, extra wielen, kinderstoeltjes, aanhangwagens voor kinderen. Het mag gezegd, hier huren is ideaal voor vrijetijdsactiviteiten.

Als u een fiets nodig heeft als degelijk transportmiddel, bijvoorbeeld als alternatief voor een wagen of als aanvulling van het openbaar vervoer, is er het nieuwe systeem Villo van de Stad Brussel. Met een abonnement of een kredietkaart kunt u gebruikmaken van een van de 250 fietsen die in 23 terminals staan met maximaal 300 meter tussen twee terminals. 7 dagen op 7, 24 uren op 24. Het voordeel: u kunt een fiets nemen aan de ene terminal en hem achterlaten aan de andere. Een praktisch systeem dat gerust mag uitgebreid worden naar de 19 gemeentes.

Fietsen