Filmsupermarkten

Geschreven door BrusselsLife Team - 05 jul. 2005, 00:00 (Bijwerken: 10 jul. 2017, 15:53)
Filmsupermarkten
Voor hen die houden van het comfort van grote cinematografische complexen, is er voortaan een grote keuze in en rond Brussel!

In het centrum van de stad en in Elsene aan de Naamse Poort, zijn er de twee UGC-complexen de Brouckère en de Toison d'Or, die zich in een origineel enigszins gedateerd maar authentiek decor bevinden, vooral het eerste, de Brouckère, dat de prachtige grote zaal in koloniale stijl van de ex-Eldorado identiek bewaard heeft hoe ze was. Aan de Heyzel blijft Kinepolis, met zijn twintig zalen, het allergrootste complex van België, met de voordelen van een gratis en zeer toegankelijke parking. Een beetje verder van de hoofdstad, meer bepaald in Braine l'Alleud, is er het "kleine broertje", met een tiental zalen, en met de naam Imagibraine. En tenslotte, Louvain-la-Neuve heeft nu ook zijn megacomplex, op minder dan twintig minuten van Brussel.

Nu is het jouw beurt om een adress  te kiezen van onze lijst !

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]