Flash Back & Flash Forward @ Galeries

Geschreven door BrusselsLife Team - 06 mei 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Flash Back & Flash Forward @ Galeries
"Galeries" lanceert een nieuwe reeks thema-avonden rond de geschiedenis van de elektronische en digitale kunst (Flash Back) en de hedendaagse creaties in hetzelfde veld (Flash Forward).

Flash Forward

In het kader van Flash Forward werkt Galeries samen met "le Fresnoy", de nationale studio voor hedendaagse kunst in Tourcoing, Frankrijk. Onder de noemer Flash Forward, verzorgt "le Fresnoy" (de nationale studio voor hedendaagse kunst in Tourcoing, Frankrijk) een reeks thema-avonden over de stand van zaken in de hedendaagse videocreatie.

Flash Back

De vertoningen in kader van FLASH BACK hebben plaats in samenwerking met de Brusselse Médiathèque. Evenementen in de reeks FLASH BACK heeft als onderwerp 'de pioniers en de inspiratiebronnen van de digitale kunst... Vind het programma van de volgende thema-avond op het website www.galeries.be.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]