TOP
Advertisement

Heren, ook jullie verdienen het

Baudouin Van Humbeeck.

05 Apr 2012, 05:04 Last Updated: 23 Jul 2019, 12:07

Het is niet omdat u een man bent dat u geen zorg mag dragen voor uzelf. In Brussel zijn er tal van goede adresjes waar u zich kunt laten verwennen.

Het zou spijtig zijn er niet van te genieten. Gespecialiseerde instituten en speciaal voor mannen ontwikkelde merken: volg de gids!

Wie zei er dat alleen vrouwen recht hebben op ontspanning en schoonheid? Na een lange werkdag of voor een belangrijke gebeurtenis moeten ook mannen zich kunnen ontspannen en op adem komen in een instituut. Een massage, een stimulerende verzorging, en u bent als herboren!

De instituten

Chez Rodolphe bijvoorbeeld. Een van de weinige salons die barbierdiensten bieden. Een sober en elegant kader en allerlei services op om aan uw verwachtingen te beantwoorden.

Manicure, pedicure, massage, gezichtsverzorging of epilatie… Zich laten verwennen is aantrekkelijk! Ontdek deze ontspanningsmomenten aangepast aan uw huidtype, en u zult naar meer vragen.

Uiteraard kunt u ook een traditionele scheerbeurt laten uitvoeren en zelfs uw witte haren laten kleuren of voor een nieuw kapsel gaan.

In de Dansaertwijk moet u zeker eens binnenstappen bij Monsieur K! In het uitgebreide gamma verzorgingen voor gezicht en lichaam vindt u zonder twijfel de perfecte verzorging voor uzelf. Scrub, remodeling verzorging, massage met kaarsen, bio peeling en een versterkende verzorging zijn maar enkele van de voorgestelde behandelingen.

U kunt er zelfs een geschenkbon kopen voor uw partner of vrienden...

Op zoek naar een schoonheidsadres? Verken ons adresboek.

Merken voor mannen

Bent u op zoek naar verzorgingsproducten om thuis te gebruiken? Bent u eerder bio? World Wild Men is er voor u. Een uitgebreid gamma voor mannen die zorgdragen voor zichzelf en de natuur respecteren. Te ontdekken op de website van World Wild Men. Ook The Body Shop heeft een lijn producten voor mannen. Van serum voor de oogcontouren tot scheerolie via scrubcreme. Herontdek uw huid.

Schoonheidsinstituut Wellnesscenter Schoonheid & Welzijn Schoonheid Heren Massage