Hier drink je de beste koffie in Brussel!

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 23 mei 2024, 00:00 (Bijwerken: 23 mei 2024, 13:05)
Hier drink je de beste koffie in Brussel!
Brussel, de hoofdstad van België, staat bekend om zijn interessante geschiedenis, zijn diverse culturele scènes en natuurlijk, zijn heerlijke koffie.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een perfecte kop koffie in deze bruisende stad, zijn er verschillende geweldige opties om te verkennen. Van gezellige cafés tot trendy koffiebars, hier drink je de beste koffie van Brussel.

1. Café Capitale

Gelegen in het hart van Brussel, is Café Capitale een favoriete plek voor zowel locals als toeristen. Met zijn gezellige sfeer en uitgebreide koffiemenu, is dit café een must-visit voor liefhebbers van de drank. Probeer zeker hun huisblend, een perfect gebalanceerde koffie met een rijke smaak en aroma die minstens even lekker smaakt als een zelfgemaakte Lavazza crema e aroma bij je thuis.

2. MOK Specialty Coffee Roastery & Bar

Op zoek naar een koffie-ervaring van hoge kwaliteit? Dan is MOK Specialty Coffee Roastery & Bar de place to be. Hier vind je een uitgebreide selectie aan koffiebonen van over de hele wereld, die ter plaatse worden gebrand voor optimale versheid. Geniet van een heerlijk kopje in hun stijlvolle en moderne interieur.

3. Aksum Coffee House

Aksum Coffee House is een verborgen juweeltje in de levendige wijk Matonge. Dit gezellige café staat bekend om zijn warme sfeer en vriendelijke service. Probeer zeker hun Ethiopische koffie, die met liefde wordt bereid en geserveerd met traditionele lekkernijen.

4. OR Coffee Roasters

Voor liefhebbers van ambachtelijke koffie is OR Coffee Roasters de ideale bestemming. Deze koffiebranderij en café combineert vakmanschap met passie voor koffie. Ontdek hun divers menu, met opties zoals single origin koffie en speciale blends, die eens iets anders zijn dan je thuisfavoriet Segafredo Intermezzo

5. Parlor Coffee

Parlor Coffee, gelegen in de levendige wijk Elsene, is een favoriete ontmoetingsplaats voor liefhebbers van koffie en design. Dit trendy café serveert niet alleen heerlijke koffie, maar biedt ook een unieke sfeer met zijn eigentijdse inrichting en gezellige zithoeken. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie na een dag sightseeing in Brussel.

6. Café Belga

Last but not least, Café Belga is een iconische ontmoetingsplaats in de bruisende wijk Flagey. Dit levendige café trekt een eclectisch publiek aan en staat bekend om zijn uitstekende koffie en levendige sfeer. Neem plaats op het terras en geniet van een verfrissende kop koffie terwijl je het bruisende leven van Brussel aan je voorbij ziet gaan.
 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]