Huis van Folkore en Tradities

Geschreven door Baudouin Van Humbeeck - 11 sep. 2005, 00:00 (Bijwerken: 10 mrt. 2022, 10:57)
Huis van Folkore en Tradities
Dit huis wil vooral een plaats van ontmoeting zijn voor al diegenen die verliefd zijn op Brussel en voor diegenen nieuwsgierig naar de Brusselse tradities.

De Vzw, "Het Huis van Manneke pis, Folklore en Tradities, heeft als ambitie om het uitstalraam van de Brusselse tradities te zijn. Ons nationaal ketje is er de eregast maar ook andere verenigingen zullen er in de toekomst meerdere aspecten van de folklore van onze stad belichten: "de Orde van de Bloempanch" en "de Orde van de Faro" om ons de gastronomische kant van onze folklore te laten ontdekken. "De Cirkel van de Geschiedenis" om ons Brusselse verhalen, legendes en anecdotes te vertellen, "de Broederschap van de Gezellen van Sint Laurent om ons te laten deelnemen aan de stoet van de Meyboom.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]