Jason Mraz @ Forest National

Geschreven door BrusselsLife Team - 09 apr. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Jason Mraz @ Forest National
Jason Mraz komt met harde feiten. "Love Is A Four Letter Word" wordt de titel van het nieuwe album. 'Tour Is A Four Letter Word', de naam van zijn komende tournee. Op 29 november staat Jason Mraz in de Club van Vorst Nationaal! Op 13 april wordt "Love Is A Four Letter Word" in de platenbakken verwacht.

Het album "Love Is A Four Letter Word" is de langverwachte opvolger van "We Sing, We Dance, We Steal Things" uit 2008. Joe Chiccarelli (The White Stripes, My Morning Jacket) neemt de productie van het nieuwe album voor zijn rekening. En Jason Mraz profileert zijn daarop nog meer als één van de meeste authentieke popartiesten van zijn generatie. Eerste single "I Won't Give Up" zet de toon.
Jason Mraz breekt door in 2008. Single "I'm Yours" wordt een wereldhit. Het fris nummer met reggae-ritmes is nog steeds recordhouder in de Billboard Hot 100. Album "We Sing, We Dance, We Steal Things", het derde van Jason Mraz, waarop "I'm Yours" terug te vinden is, scoort meermaals goud en vele keren platina in maar liefst 21 landen. Het schrijftalent van deze Amerikaanse artiest wordt overal erkend en bekroond. In 2010 verzilvert hij twee Grammy nominaties. De "Tour Is A Four Letter Word" tournee van Jason Mraz houdt op donderdag 29 november halt in Vorst Nationaal. Dat is fijn. Ook een vierletterwoord.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]