Legoland in Brussel. Legoland in Brussel komt er deze zomer aan.

Uitgaan & Vrije tijd
Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:06)
Legoland in Brussel komt er deze zomer aan.
Goed nieuws voor pretparkfans: het pretpark Legoland komt in de zomer van 2022 naar Brussel. 

Pretpark fan en leg de komst van Legoland uit.

Merlin Entertainments en Dockx Bruxsel bereiken overeenstemming over een project


Er is een akkoord bereikt tussen Merlin Entertainments, de Europese leider en tweede grootste pretparkuitbater ter wereld, en de beheerders van het Brusselse winkelcentrum Docks Bruxsel. Het themapark Legoland zal worden gebouwd op de plaats waar vroeger de MediaMarkt was gevestigd. Het park zal een oppervlakte hebben van 3.000 m². 

 

 

Legoland, het toekomstige must-see park in Brussel


Als u tijdens de zomermaanden iets nieuws wilt doen, dan komt de komst van Legoland op ons grondgebied precies op het juiste moment. Dit is het eerste themapark van het bekende merk Lego in België. De eigenaars van de Dockx Brussel site verwachten met deze nieuwe ontwikkeling 350.000 tot 400.000 extra klanten per jaar. Het doel is om van Dockx het populairste winkelcentrum van België te maken. Hieruit blijkt ook dat België niet bang is om projecten te ondernemen om meer in de schijnwerpers te staan en tot de meest ambitieuze landen ter wereld te behoren. Daar kunt u verschillende attracties voor kinderen en ouders uitproberen, gebouwd van Legoblokjes. De communicatie is gericht op het gezinsaspect van het park. Brussel zal nog belangrijker worden als Europese hoofdstad.

 

 

Je moet gewoon een beetje geduld hebben, zoals ze zeggen, geduld is een schone zaak. Je zult van dit nieuwe park houden, dat is zeker. 

 

Maak dus deel uit van dit niet te missen evenement door over een paar maanden deel te nemen aan deze gezinsactiviteit. 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]