Lenny Kravitz @ Sportpaleis

Geschreven door BrusselsLife Team - 29 mei 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Lenny Kravitz @ Sportpaleis
Als viervoudig Grammy Awardwinnaar kent Lenny Kravitz als geen ander de kneepjes van het vak. Van stoere rock-'n-roll tot verleidelijke soul en funk. Hij kan het allemaal. En 2011 wordt het jaar van Lenny.

Zijn negende studioalbum 'Black and White America' verschijnt in augustus en zijn komende wereldtournee brengt hem in het najaar naar onze contreien. Lenny Kravitz haalt dan alles uit de kast. Hij belooft een grootse show. Nieuw werk maar ook zijn grootste hits zullen de revue passeren. En dat zijn er veel. Kravitz is dan ook goed voor meer dan 35 miljoen verkochte albums wereldwijd. 'Black and White America', zijn eerste release in drie jaar tijd, belooft weer een rijke mix te worden van rock en funk met Lenny's typische gitaarriffs, meeslepende melodieën en sterke lyrics die al meer dan 20 jaar zijn handelsmerk vormen. De opnames vonden plaats in de Bahamas en Parijs. Multi-instrumentalist en producer Kravitz zorgde volledig zelf voor teksten en arrangementen van de 16 nieuwe nummers. Lenny Kravitz is een icoon van de hedendaagse rock en pop. Hij heeft een schitterende en stijlvolle muzikale carrière uitgebouwd. Zijn muziek wordt beïnvloed door de soul, rock en funk van de jaren '60 en '70. Overal ter wereld wordt zijn muziek gesmaakt. Meerdere Grammy Awards prijken in zijn prijzenkast. In de categorie 'Best Male Rock Vocal Performance' is hij trouwens recordhouder. Hij kreeg die Grammy voor singles 'Dig In', 'Again', 'American Woman' en 'Fly Away'. Zeer binnenkort laat Lenny Kravitz 'Stand', de eerste single uit 'Black and White America', op ons los. Maar nu al kunnen fans uitkijken naar zijn komende concert in ons land.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]