Michael Jackson The Immortal World Tour @ Sport Paleis

Geschreven door BrusselsLife Team - 02 okt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Michael Jackson The Immortal World Tour @ Sport Paleis
De Nalatenschap van Michael Jackson en Cirque du Soleil brengen Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour™ op 1 maart naar het Sportpaleis.

Deze opwindende 'once in a lifetime'-productie doet een beroep op de creativiteit van Cirque du Soleil om fans over de hele wereld inzicht te verlenen in de geest, de passie en het hart van het artistieke genie dat de internationale popcultuur voor altijd veranderde. De show, geschreven en geregisseerd door Jamie King, telt 50 internationale dansers, muzikanten en acrobaten. Een boeiende mix van beeldmateriaal, dans, muziek en fantasie dompelt het publiek onder in Michaels creatieve wereld. Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour ontvouwt zijn kunstzinnige schoonheid voor de ogen van het publiek. De show richt zich zowel tot levenslange fans als tot nieuwsgierigen die voor het eerst kennismaken met het creatieve genie van Michael. De voorstelling vat de essentie, de ziel en inspiratie van de King of Pop samen en brengt hulde aan een erfgoed dat nog altijd generaties overstijgt. THE IMMORTAL World Tour speelt zich af in een buitenissige sfeer en voert ons mee naar de oorsprong van Michaels inspiratie en creativiteit. De geheimen van Michaels innerlijke wereld worden blootgelegd: zijn liefde voor muziek en dans, magie en sprookjes en de broze schoonheid van de natuur. THE IMMORTAL World Tour heeft een stevig fundament in de vorm van Michael Jacksons krachtige, inspirerende muziek en teksten, de drijvende kracht achter de show, die met buitengewoon veel energie en een adembenemende intensiteit tot leven worden gebracht. De onvergetelijke uitvoeringen op het podium van THE IMMORTAL World Tour onderstrepen Michaels universele boodschap van liefde, vrede en eenheid.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]