Milow @ Ancienne Belgique

Geschreven door BrusselsLife Team - 29 mei 2011, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Milow @ Ancienne Belgique
Het gaat hard voor Milow, heel hard! Na twee uitverkochte concerten in de AB en een spot als headliner naast Ben Harper op Dranouter op 7 augustus, kondigt hij nu twee exclusieve Brusselse zaalconcerten aan! Milow tourt door Europa en passeert graag in zijn thuisland. Hij plant 2 shows in Brussel. Op 8 november speelt hij in het Koninklijk Circus en op 10 november in de Ancienne Belgique.

Milow is één van België's meest getalenteerde artiesten. Zijn succes rijkt tot ver buiten de landsgrenzen. De laatste drie jaar speelde Jonathan Vandenbroeck meer dan 300 concerten in 20 verschillende landen. Hij vult met groot gemak concertzalen in Amsterdam, Berlijn, Parijs, Madrid, Wenen en Stockholm. Zijn derde album "North And South" bevestigt zijn talent als singer-songwriter. Nu al goed voor goud in België. Single 'You and Me (In My Pocket)' staat hoog in elke playlist. Zijn groot songschrijftalent, typische stem en warm charisma maken Milow tot een geliefd artiest. Zijn interpretatie van 50 Cent's 'Ayo Technology' bezorgt Milow de internationale roem. Wekenlang staat de single in de hitparades, in maar liefst 14 landen! En het kost hem amper moeite fans in andere landen te overtuigen dat hij meer is dan die cover. Zijn fanbase blijft gestaag groeien. Milow toert met zijn nieuwe album onder de arm door heel Europa. Van dat album gingen er wereldwijd al meer dan 120.000 exemplaren over de toonbank! Momenteel vertoeven Milow en groep trouwens in Canada. Ook daar rijst zijn ster. Het is dan ook uitkijken naar de twee Brusselse najaarsshows.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]