Muzikale Nacht @ Kasteel van Seneffe

Geschreven door BrusselsLife Team - 15 mei 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Muzikale Nacht @ Kasteel van Seneffe
De beroemde Muzikale Nacht verlaat Beloeil en viert zijn 10 - jarig bestaan in het Domein van het Kasteel van Seneffe. Laat u op deze uitzonderlijke avond meeslepen door de klassieke muziek en duik mee onder in dit feeëriek universum van een unieke Muzikale Nacht!

Dit jaar worden literatuur en klassieke muziek vermengd! Grote vertolkers en prestigieuse orkestleiders begeleiden ons door de meesterwerken van Hugo, Shakespeare, Molière, Voltaire... 300 artiesten zullen ervoor zorgen dat deze muzikale wandeling een succes wordt : o.a de vertellers Brigitte Fossey, Jacques Mercier en Bruno Coppens en de pianisten Daniel Blumenthal en Eliane Reyes, de Muziekkappel van Doornik, het Kamerorkest van Waterloo... De verschillende scenes zijn onderling verbonden door mobiele artiesten, steltlopers, en vele andere spektakels. Elk van deze scenes biedt u een reeks van 8 artistieke prestaties, dat wil zeggen meer dan 80 concerten met als thema de mooiste schatten uit het klassiek repertorium als thema. En vergeten we vooral het grote vuurwerk niet als apotheose. Een eenheid vormen met een muzikaal programma, de poezie van de natuur en de schoonheid van de architectuur!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]